mam wielka prosbe o pomoc:]
Forum » Filozoficzne / Gdzie znaleźć... » mam wielka prosbe o pomoc:]
Rozpoczęta przez: andrew_APandrew_AP
1171114665|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 2
rss icon RSS: Nowe wypowiedzi
mam wielka prosbe o pomoc:]
andrew_APandrew_AP 1171114665|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

hej:] co prawda nie studjuje filozofi ale ja mam;/ i niestety nie ukrywam ze mam problemy;/ bede 3 razy juz ja zdawal;/ i mam taka wielka prosbe gdyz nigdzie nie moge na necie znalesc odpowiedzi na pytania ktore byly na egaminie a te co napisalem to podobno sa zle;/ wiec prosze Was o pomoc:]
oto pytania na kture nie wiem jak odpowiedziec:
1Przedstawiciele Panteizmu
2Podejscie Pitagorejczyków do harmonii
3różnice pomiedzy sprawdzaniem a dowodzeniem wg. Łukasiewicza.
4sensualizm
5Złoty podział
6Ambifilogia
7 Koła Eulera
a).A nauka B religia C biologia D C chrześcijanin E katolik F polak
b) A województwo małopolskie B kraków C kościół mariacki D państwo polskie E budowla F sanktuarium
bardzo prosze o pomoc gdyz juz mam dosc sam nie wiem juz co pisac zeby zdac:/ Pomóżcie!! Prosze!!

rozwiń mam wielka prosbe o pomoc:] przez andrew_APandrew_AP, 1171114665|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: mam wielka prosbe o pomoc:]
delfinek85delfinek85 1229192574|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

czesc, ja takze nie studiuje filozofii ale mam nietypową prosbe, potrzebuje kontakt do prof. Magdaleny Środy, najlepiej adres meilowy, poniewaz potrzebuje opini Pani prof. do mojej pracy mgr. jesli mozecie mi pomoc to bardzo prosze albo chociaz napiszcie skad moge zdobyc meila.

rozwiń Re: mam wielka prosbe o pomoc:] przez delfinek85delfinek85, 1229192574|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Nowa wypowiedź
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.